Achterklap

Met de nieuwe K3 herneemt Studio 100 de musical Alice in Wonderland. Deze musical opent de nieuwe Elisabethzaal en speelt een volledig jaar. Tal van bekende Vlamingen zijn opgetrommeld om op te draven tijdens de voorstelling. Naast al die BV's zijn er een aantal figuranten die alle niet-gesproken rollen voor hun rekening nemen.

In ACHTERKLAP kijkt u als kijker naar de kleedkamer van deze figuranten bij de 100ste voorstelling. Figuranten die dromen van een grote rol, van hun naam op een affiche, van hun artikel in de roddelbladen, van aangesproken worden op straat, van een eigen kookprogramma of kledinglijn... ooit ergens. Maar vooral figuranten die vol haat en nijd zitten naar elkaar toe, die te lang op een te kleine ruimte bij elkaar zitten en te veel banale zaken - niets belangwekkends - op een veel te grote scène moeten doen.

ACHTERKLAP is een voorstelling die op het scherpst van de snee gespeeld zal worden. Al improviserend gemaakt en dolkomisch gebracht. ACHTERKLAP gaat over groen gras aan de andere kant en over de dreigende grote leegte in de hoofden van ons allemaal.

Regie
Stijn Van De Wiel
Auteur
Stijn Van De Wiel en de spelersgroep
Acteurs

Raf Jansen als Raf
Paul Jansen als Paul
Koen Van Hout als Koen
Lien Gielen als Lien
Elize Dierckx als Elize
Griet Beyens als Griet
Freja Van Mensel als Freja
Ilse Stinckens als Ilse

Voorstellingen